Новини за Банско

АЛПИЙЦИТЕ НА БАНСКО С ПРИЗОВИ МЕСТАЗА КУПА „ЮЛЕН“ ФИС

В истински зимни условия, в Ски зона Банско се проведоха двата слалома от календара на ФИС за купа „Юлен“. В традиционното състезание участваха близо 50 състезатели от 11 държави.

Алпийците на Банско завоюваха призовите места сред сериозна конкуренция. В първия слалом при жените състезателката на ски клуб „Юлен“ Бояна Радева се пребори за подиум, като се класира на трето място. Състезателката от ски клуб „Банско“ Лиляна Питова се класира шеста. Пето и шесто място при мъжете заеха състезателите на „Юлен“ Борислав Хаджистоянов и Иван Главчев.

Във втория слалом при жените второ място спечели Юлия Златкова(Юлен), пето място за БоянаРадева(Юлен) и седмо място за представителката на ски клуб „Банско“Лиляна Питова.

Мъжкият състав на „Юлен“ направи отличен втори старт за купата, където Калин Златков е втори, четвърти е Иван Главчев и пети се класира Борислав Хаджистоянов.

Банско ще продължи домакинството си и на следващите стартовете в алпийските дисциплинипри жените и мъжете за Балканска купа Пирин и Държавното първенство.

  • Най-четени

  • Най-нови

Loading
Loading