Няма нищо по-добро от това да промениш или да помогнеш на някой да промени своята съдба!  Мартин има нужда от нашата помощ! Мартин Даутев е само на 7 годинки, но се сблъскал с това да си различен. Мартин е с диагноза Детска церебрална парализа - спастична квадрипареза.

Малкият боец в момента е на лечение в болница в Турция и средствата за него са непосилни за семейството му. 

Можеш да помогнеш на Мартин, като направиш дарение по сметка  c IBAN BG89FINV915010BGN0J1GW с бенефициент Йорданка Росенова Слаева.

Нека отново покажем, че Банско е място на единни хора, нека всички видят, че банскалии се грижат за своите деца, когато те имат нужда от помощ!

Д-р Иван Джупанов, ортопед-травматолог в Софиямед, ще извършва прегледи в Консултативния лекарски кабинет, в сградата на читалище "Н. Вапцаров", Банско /бившето тото/ на 15.12. от 17 часа и на 16.12. от 17 часа. Телефон за записвания - ‎0889387344.

Фирмите извършващи туристическа дейност на територията на община Банско, обектите на коите са категоризирани през 2011 г. и желащида извършват и занапред туристическа дейност, е наложително да подновят категорията на стопанисвания от тях туристически обект, гласят преходните и заключителни разпоредби на Закона за туризма.

„Веолия Енерджи България“ ЕАД, оператор на Отоплителна Централа на биомаса – Банско, информира своите потребители за предстоящо преустановяване на топлоподаването.

Във връзка със ски сезон 2017/2018 г. Община Банско информира, че започва приемането на декларации за свободно каращи ски деца от Община Банско от 1-ви до 12-ти клас.

ОБЩИНА БАНСКО СЪВМЕСТНО С

ОРГАНИЗАЦИИ ПО ОПОЛЗОТВОРЯВАНЕ, С КОИТО ИМА СКЛЮЧЕН ДОГОВОР

Уведомяваме всички жители на ОБЩИНА БАНСКО, че могат да предават своите отпадъци от

  • електрическо и електронно оборудване;
  • батерии и акумулатори;
  • отработени масла

в специални контейнери, които ще бъдат разположени на адрес: ул.„Патриарх Евтимий” № 4 (до Общинска служба Земеделие) на:

  • 25 Октомври 2017 год. /от 12.00 часа до 14.00 часа/, както и на
  • 02 Ноември 2017 г. /от 12.00 часа до 14.00 часа/.

 

 

  • Най-четени

  • Най-нови

Loading
Loading