×

Забележка

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/News_2019/11_2019/kletva
Новини за Банско

Новият кмет на Банско Иван Кадев, положи клетва и встъпи в длъжност

Новият кмет на Банско Иван Кадев, положи клетва и встъпи в длъжност вчера на тържествена сесия, на която присъстваха зам. областният Иван Стоянов, депутатът Ал. Мацурев, Негово Високопреосвещенство Неврокопски митрополит Серафим, който отслужи тържествена литургия за успешен мандат на градоначалника и общинските съветници, които също се врекоха във вярност и служба на жителите на Банско.

Иван Кадев поздрави новоизбраните съветници и новите кметове на Добринище и село Филипово и благодари на избирателите в Банско за гласуваното му доверие.  Кметът обеща да работи, защитавайки интересите на жителите и града:

"Искам да ви уверя, че ще дам всичко от себе си и ще направя всичко възможно да постигнем основната цел на едно демократично управление и подобряване качеството на живот на хората. Ще се стремя с действията си да отговоря на справедливите очаквания на гражданите, да зачитам техните права и обществен интерес. Обещах и напълно ще спазя дадената дума да бъда кмет на всички жители на община Банско. Опитът ми показва, че са нужни не много приказки, а много работа и заедно с моя екип ще се заемем с нея незабавно. Тук е нашият дом, тук е нашата България, тук е нашата Европа".

Бившият кмет Георги Икономов предаде властта като връчи на кмета Иван Кадев ключа на града. с думите:

"Г-н Кадев, сега ще имате много отговорности и те ще бъдат по-всеобхватни, различни и още по-големи. Надявам се да се справите, защото отговорността да управляваш община Банско не е малка. Вие спечелихте изборите с обещания за генерална промяна и аз съм убеден, че избирателите ще очакват точно това".

На сесията бе избран и новия ОБС председател. Това е съветникът и председател на комисията по Бюджет и финанси в миналия ОБС, Димитър Русков. За него  гласуваха тайно 15 от присъстващите 16 общински съветници.

 

{gallery}News_2019/11_2019/kletva{/gallery}

 

  • Най-четени

  • Най-нови

Loading
Loading