Новините от деня

Новини за Банско

ОБЩИНА БАНСКО ПОСРЕЩА БЪЛГАРСКИТЕ ТУРОПЕРАТОРИ И ТУРИСТИЧЕСКИ АГЕНЦИИ

Банско ще бъде домакин на ежегодната среща на Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти (АБТТА), която ще се проведе от 15 до 17 юни. Форумът ще се проведе под мотото „Четири сезона туризъм на преживяванията – Банско“. Събитието се организира със съдействието на Община Банско и Съюза на туристическия бизнес в града.

Акцент в деловата програма на 21-та годишната среща са информационно-разяснителни сесии за възможностите за финансово подпомагане на туроператорската и агентската дейност в сложната пост-кризисна ситуация.

За да споделят своята професионална оценка и прогноза за състоянието българския и Европейския туризъм, за работно участие в срещата на АБТТА се очакват министъра на туризма, генералния мениджър на Lufthansa Group за България, Румъния и Молдова, генералния мениджър на AMADEUS за Турция и Северна, Централна и Южна Европа, зпълнителния директор Летище София.

По традиция, програмата включва и богата съпътстваща част, разработена с партньорската подкрепа на Сдружение „Съюз на българския туристически бизнес Банско“.

Вижте всички

Аз съм ходил в Пирин!

Вижте всички
  • Най-четени

  • Най-нови

Loading
Loading